Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728990120

Liga 728990120 Información oficial sobre el partido 728990120 en Hattrick

05.05.2024 16:00:00

YellowBlueArmy Alineación oficial del equipo 'YellowBlueArmy' en el partido 6 - 2 AC Fernet Branca Alineación oficial del equipo 'AC Fernet Branca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
YellowBlueArmy Alineación oficial del equipo 'YellowBlueArmy' en el partido 9 - 1 AC Fernet Branca Alineación oficial del equipo 'AC Fernet Branca' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

YellowBlueArmy

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a YBA va ser Tranquillo Ramseyer.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tranquillo Ramseyer va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gerald Jäpel, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a YBA.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): YBA va augmentar la diferència quan Robert Mårtensson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): YBA va aconseguir el 5 - 1 quan Bjarke Appel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de YBA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Robert Mårtensson va posar el 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Juho Helttunen, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juho Helttunen de YBA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Rasmus Nørlund de YBA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

AC Fernet Branca

Goles Goles

  • 152 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Tzvetan Kolev va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Fernet van mostrar una bona compenetració quan al minut 68 van reduir diferències a 6 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Tzvetan Kolev va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Sacha Gudelmann va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Fernet va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 65, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jean-Noël Varet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Émeric Gesret.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo de Oliveira de Fernet va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.