Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728963184

Liga 728963184 Información oficial sobre el partido 728963184 en Hattrick

05.05.2024 16:00:00

Kaptajn Klo's Børnelokkere Alineación oficial del equipo 'Kaptajn Klo's Børnelokkere' en el partido 4 - 2 team SSL Alineación oficial del equipo 'team SSL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kaptajn Klo's Børnelokkere Alineación oficial del equipo 'Kaptajn Klo's Børnelokkere' en el partido 3 - 0 team SSL Alineación oficial del equipo 'team SSL' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaptajn Klo's Børnelokkere

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, el Børnelokkere va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Kwinten Aernoudt, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Aparicio Xil de Børnelokkere va aconseguir igualar el partit al minut 33, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Børnelokkere contenien la respiració mentre en Kwinten Aernoudt s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Børnelokkere va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Radu Şetran, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tomy Jallet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Al minut 19, Nemanja Ivezić de Børnelokkere va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hilario Iriberria de Børnelokkere va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

team SSL

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Reinert Torfmoos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Luis Romero sempre és una garantia. Al minut 27, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Reyes Zerolo marcar el 1 - 2 per al team.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Reyes Zerolo de team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.