Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728961900

Liga 728961900 Información oficial sobre el partido 728961900 en Hattrick

12.05.2024 16:00:00

Vejle Klummerhoveder Alineación oficial del equipo 'Vejle Klummerhoveder' en el partido 2 - 3 AC SKM Alineación oficial del equipo 'AC SKM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vejle Klummerhoveder Alineación oficial del equipo 'Vejle Klummerhoveder' en el partido 2 - 0 AC SKM Alineación oficial del equipo 'AC SKM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vejle Klummerhoveder

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Klummerhoveder. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Sofus Ørnstrøm xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 100 Minuto 62 (Gol de falta): Al minut 62, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Lim Lee Yeng anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Bengt Baagø va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 34 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Klummerhoveder va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Hans Kornwestheim va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jord van der Bergh va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Hans Kornwestheim de Klummerhoveder va intentar batre la porteria rival al minut 66 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Raúl Laval de Klummerhoveder va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 76, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lim Lee Yeng de Klummerhoveder la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Lim Lee Yeng de Klummerhoveder per doble groga al minut 74.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hans Tornerberg de Klummerhoveder amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AC SKM

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gil Ohayon que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a SKM.
  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de SKM va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mounir Darrag, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): El contraatac de SKM va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Bastiaan de Zwaan va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 3!