Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728961896

Liga 728961896 Información oficial sobre el partido 728961896 en Hattrick

05.05.2024 16:00:00

AC SKM Alineación oficial del equipo 'AC SKM' en el partido 5 - 3 The TemplerKnights Alineación oficial del equipo 'The TemplerKnights' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC SKM Alineación oficial del equipo 'AC SKM' en el partido 2 - 1 The TemplerKnights Alineación oficial del equipo 'The TemplerKnights' en el partido
Tiene bastante suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,6 % 4,8 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC SKM

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del SKM contenien la respiració mentre en Bernhard Ahn s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador Bernhard Ahn de SKM, després de 37 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): SKM va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 王 (Wang) 群健 (Qunjian) va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 74 minuts, el tirador de faltes del SKM va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Francisco Gonzalo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, SKM va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bastiaan de Zwaan, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francisco Gonzalo de SKM va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Bernhard Ahn arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

The TemplerKnights

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 en Egon Korsgård va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Un mica després, Viktor Laár de TemplerKnights va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 84, el jugador visitant Kasper Abildgaard va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): TemplerKnights van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 4, però Kishore Lebbai va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Kishore Lebbai es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 28, però el porter va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Jord van der Bergh va fer una estirada espectacular al minut 66, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Egon Korsgård.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Niels Opstrup de TemplerKnights va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.