Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728958698

Liga 728958698 Información oficial sobre el partido 728958698 en Hattrick

28.04.2024 16:00:00

Bleikens helte Alineación oficial del equipo 'Bleikens helte' en el partido 1 - 1 Gantzel-Power Alineación oficial del equipo 'Gantzel-Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bleikens helte Alineación oficial del equipo 'Bleikens helte' en el partido 3 - 2 Gantzel-Power Alineación oficial del equipo 'Gantzel-Power' en el partido
Tiene mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,3 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bleikens helte

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Dermot Mulvaney de Bleikens gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tommaso Ruggeri no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tiago Alexandre Gomes Mendes estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tobias Winthle va estar a punt d'avançar els locals al minut 49 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Bleikens per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Tiago Alexandre Gomes Mendes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Bleikens va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rudolf Byrialsen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Gantzel-Power

Goles Goles

  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Marvin Michael Lerchen es va complicar la vida al minut 3 intentant esquivar Paulo Coentrão en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Bleikens, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 41 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Repe Hannuksela marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Adam Poddębniak va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jean-Pascal Arénas va fer una jugada per la banda esquerra, però Saïd Nouiri va aturar el seu xut.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Essam Abou El Magd va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marvin Michael Lerchen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Tomasz Rosiak va marcar al minut 56 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.