Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728958474

Liga 728958474 Información oficial sobre el partido 728958474 en Hattrick

28.04.2024 16:00:00

FC-OPK Alineación oficial del equipo 'FC-OPK' en el partido 2 - 5 Hindsgaul Uprunners Alineación oficial del equipo 'Hindsgaul Uprunners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC-OPK Alineación oficial del equipo 'FC-OPK' en el partido 2 - 2 Hindsgaul Uprunners Alineación oficial del equipo 'Hindsgaul Uprunners' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,2 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC-OPK

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de FC-OPK van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Louis Linneberg en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): El FC-OPK no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Lloyd Hoyte es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Melvin Backert no va ser aprofitada per en Louis Linneberg que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 204 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Louis Linneberg es va posar les mans a la cara després que al minut 60 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Louis Linneberg de FC-OPK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hindsgaul Uprunners

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Uprunners va ser finalitzada des de l'esquerra per Jonatan Gustavsson al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Magnus McGaw va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Peer Oslo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 139 Minuto 46 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Knud Hammers-Wirtz! Un inimaginable dribbling sobre Kenny Diericke va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 4 per a Uprunners.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Uprunners augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Alfréd Just es rifés el porter i marqués el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 89 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.