Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728958470

Liga 728958470 Información oficial sobre el partido 728958470 en Hattrick

21.04.2024 16:00:00

Hindsgaul Uprunners Alineación oficial del equipo 'Hindsgaul Uprunners' en el partido 2 - 2 Torpedo Kuphoe Alineación oficial del equipo 'Torpedo Kuphoe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hindsgaul Uprunners Alineación oficial del equipo 'Hindsgaul Uprunners' en el partido 1 - 1 Torpedo Kuphoe Alineación oficial del equipo 'Torpedo Kuphoe' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,0 % 40,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hindsgaul Uprunners

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Uprunners, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Ismael Maldonado Chacón per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): Peer Oslo va augmentar la diferència de Uprunners a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 86, el Uprunners estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Dževad Piberl va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Torpedo Kuphoe

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 37 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Labib Al Buainen.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 en Renzo Squillante va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Etienne Serruys va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Matthias Bergholt va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ivo Kaufmann va entorpir al marcador d'en Labib Al Buainen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): TOK va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Kris Renaud es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 73 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Fred Gerhardsson va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.