Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728957196

Liga 728957196 Información oficial sobre el partido 728957196 en Hattrick

12.05.2024 16:00:00

Pelle Pelser Alle Alineación oficial del equipo 'Pelle Pelser Alle' en el partido 4 - 2 TeamSkelager Alineación oficial del equipo 'TeamSkelager' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pelle Pelser Alle Alineación oficial del equipo 'Pelle Pelser Alle' en el partido 4 - 1 TeamSkelager Alineación oficial del equipo 'TeamSkelager' en el partido
Tiene un resultado normal 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelle Pelser Alle

Goles Goles

  • 103 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Pelgrini per la dreta va donar com a resultat un gol de Cefa Çallı al minut 35 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jamie Holland va anar a parar al cap de Elhanan Weidenfeld que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Pelgrini el 2 - 2.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Joža Kajin estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Zsolt Janovszki va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 72.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Pelgrini va aconseguir el 4 - 2 quan Stef Gans va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Dariusz Swiniarski va estar a punt d'empatar per a Pelgrini quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ejnar Halskov va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Dariusz Swiniarski va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Joža Kajin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

TeamSkelager

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Vatroslav Zidar de TeamSkelager va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Mogens Lundsgaard va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jonas Lamhauge va enviar un xut des de 40 metres al minut 67, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.