Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728955612

Liga 728955612 Información oficial sobre el partido 728955612 en Hattrick

21.04.2024 16:00:00

Fc SLAM Alineación oficial del equipo 'Fc SLAM' en el partido 2 - 2 Shark 4life Alineación oficial del equipo 'Shark 4life' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc SLAM Alineación oficial del equipo 'Fc SLAM' en el partido 2 - 0 Shark 4life Alineación oficial del equipo 'Shark 4life' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc SLAM

Goles Goles

  • 107 Minuto 44 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de SLAM Adam Cramer va anotar el 1 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Henry Vejlgaard era molt més ràpid que el defensa Süha Sönmez. Al minut 80, el jugador de SLAM va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Thorkild Müller va servir per deixar enrere el gegant Süha Sönmez al minut 34, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jack Schulz de SLAM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Shark 4life

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jakob Tønnesen quedar desmarcat i marcar per a Shark al minut 44. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 82 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Egil Kure marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Shark, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Egil Kure va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 39 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Egil Kure, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Shark van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però David Gailus va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Shark va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Süha Sönmez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Shark van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en David Gailus va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Victor Korsgård.