Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728955064

Liga 728955064 Información oficial sobre el partido 728955064 en Hattrick

05.05.2024 16:00:00

Beer boldklub Alineación oficial del equipo 'Beer boldklub' en el partido 4 - 2 Aztec Aces Alineación oficial del equipo 'Aztec Aces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Beer boldklub Alineación oficial del equipo 'Beer boldklub' en el partido 3 - 1 Aztec Aces Alineación oficial del equipo 'Aztec Aces' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beer boldklub

Goles Goles

  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tamás Csehy es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Giorgio Zancoghi va incrementar l'avantatge de boldklub amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): boldklub va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ali Kemal Efsane va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): boldklub van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 3, però el xut de Ali Kemal Efsane des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giorgio Zancoghi va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Burkhart Tortschanoff, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mirosław Kliński al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tino Aschmann va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Serkan Akçınar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mirosław Kliński va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Aztec Aces

Goles Goles

  • 109 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Adel Guilbert després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de boldklub Martin Bækgård, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Daniel Sauer va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 42 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 108 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Adel Guilbert és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en 高 (Gao) 勇忠 (Yongzhong) perquè aconseguís el 3 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kris Thorslund ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aztecs va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Klas Barkholt, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.