Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728952876

Liga 728952876 Información oficial sobre el partido 728952876 en Hattrick

28.04.2024 16:00:00

Conrads Banditter Alineación oficial del equipo 'Conrads Banditter' en el partido 1 - 5 sebastians vildbasser Alineación oficial del equipo 'sebastians vildbasser' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Conrads Banditter Alineación oficial del equipo 'Conrads Banditter' en el partido 0 - 3 sebastians vildbasser Alineación oficial del equipo 'sebastians vildbasser' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conrads Banditter

Goles Goles

  • 103 Minuto 56 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Sylwester Starak va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Moussa Ekra no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

sebastians vildbasser

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): sebastians agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marcel Câra amb mestria.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ahmad Amri va augmentar l'avantatge de sebastians a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, Marcel Câra va augmentar l'avantatge de sebastians a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Marcel Câra va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 4 per a sebastians.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): sebastians va aconseguir el 1 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Tord Soma, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Teodor Böwing que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Ahmad Amri, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. sebastians va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip sebastians Danny Kelly quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Łukasz Golak l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Damián Vargas després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Andrii Nazaryna va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danny Kelly de sebastians va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.