Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728951360

Liga 728951360 Información oficial sobre el partido 728951360 en Hattrick

21.04.2024 16:00:00

Lokomotiv Viborg Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Viborg' en el partido 6 - 1 Boys In Finance II Alineación oficial del equipo 'Boys In Finance II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lokomotiv Viborg Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Viborg' en el partido 6 - 0 Boys In Finance II Alineación oficial del equipo 'Boys In Finance II' en el partido
Tiene un resultado normal 6.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv Viborg

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Lokomotiv, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Romanus Flemisch per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 130 Minuto 17 (Gol de falta): Al minut 17 en Mirza Usmonov va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Ophir Weidenfeld va incrementar l'avantatge de Lokomotiv amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del Lokomotiv va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ophir Weidenfeld, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Alfio Casolo va augmentar la diferència de Lokomotiv a 5 - 1 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Lokomotiv a 6 - 1. Rafinha Caixão va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Chang-Jun Yoon una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Tristan Bøgeskov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Ophir Weidenfeld, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Boys In Finance II

Goles Goles

  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 21 una excel·lent centrada de Nils Munkholm va arribar a Danny Westh, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Nils Munkholm va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El BIF va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Viktor Runge va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Evan Reinwald de BIF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lars Sønderkær de BIF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Erichsen de BIF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.