Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728949795

Liga 728949795 Información oficial sobre el partido 728949795 en Hattrick

28.04.2024 16:00:00

Psychozzz Alineación oficial del equipo 'Psychozzz' en el partido 6 - 1 arden star Alineación oficial del equipo 'arden star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Psychozzz Alineación oficial del equipo 'Psychozzz' en el partido 3 - 0 arden star Alineación oficial del equipo 'arden star' en el partido
Tiene bastante suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Psychozzz

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Psychozzz contenien la respiració mentre en Imiri Alonso s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Psychozzz va augmentar la diferència quan Eustasio Caro no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Psychozzz pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jarosław Jarosiński va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Psychozzz a 4 - 0. Imiri Alonso va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Psychozzz va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juho Erkamo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Jarosław Jarosiński va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 225 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Joseph Ssepuuya es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jarosław Jarosiński va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Imiri Alonso aquest no va estar a l'altura.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Psychozzz va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andrea Galimberti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Kiesenhofer de Psychozzz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

arden star

Goles Goles

  • 143 Minuto 92 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de arden eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 92, Romeo Malna va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de arden va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andreas Halling va sortir per sobre el travesser.