Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728949013

Liga 728949013 Información oficial sobre el partido 728949013 en Hattrick

05.05.2024 16:00:00

loink utd Alineación oficial del equipo 'loink utd' en el partido 4 - 1 Maradonnerup Juniors Alineación oficial del equipo 'Maradonnerup Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
loink utd Alineación oficial del equipo 'loink utd' en el partido 1 - 1 Maradonnerup Juniors Alineación oficial del equipo 'Maradonnerup Juniors' en el partido
Tiene bastante suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,6 % 15,4 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

loink utd

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Hugo Studenka sempre és una garantia. Al minut 21, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Steve Alabi marcar el 1 - 0 per al loinkerne.
  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Steve Alabi va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a loinkerne.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de loinkerne va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Steve Alabi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Einar Korsgaard va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Falke Frøkjær gairebé va marcar per a loinkerne des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Maradonnerup Juniors

Goles Goles

  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mateo Smiljanić va anar directament als peus de Gabriël Engelage que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Juanjo Comor quasi aconsegueix empatar per Maradonnerup al minut 22, però Rikke Husu va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lazar Basta de Maradonnerup amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.