Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728948339

Liga 728948339 Información oficial sobre el partido 728948339 en Hattrick

28.04.2024 16:00:00

Haagerup Boldklub Alineación oficial del equipo 'Haagerup Boldklub' en el partido 2 - 2 Moon's Spawn Alineación oficial del equipo 'Moon's Spawn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Haagerup Boldklub Alineación oficial del equipo 'Haagerup Boldklub' en el partido 2 - 1 Moon's Spawn Alineación oficial del equipo 'Moon's Spawn' en el partido
Tiene un resultado normal 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Haagerup Boldklub

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15, HBK aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Niki Albertsen va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Adrian Åberg de HBK va aconseguir igualar el partit al minut 69, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Halfdan Bøgeskov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Halfdan Bøgeskov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Halfdan Bøgeskov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de HBK que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Seved Tungland va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Moon's Spawn

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Theodor Bang de Moons va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 106 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Theodor Bang va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 66, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Moons, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Pancrazio Biancato va xutar magistralment una falta al minut 22 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Moons va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Theodor Bang, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Christen Thrane va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vanja Živanović va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Theodor Bang.