Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728948284

Liga 728948284 Información oficial sobre el partido 728948284 en Hattrick

05.05.2024 16:00:00

Svedi Alineación oficial del equipo 'Svedi' en el partido 4 - 1 Dons Tropper Alineación oficial del equipo 'Dons Tropper' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Svedi Alineación oficial del equipo 'Svedi' en el partido 3 - 1 Dons Tropper Alineación oficial del equipo 'Dons Tropper' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Svedi

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Ingolf Richter, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Passats 50 minuts, Paul Bogensperger, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Svedi es posava per davant!
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Cornel-Ioan Lupiţu va incrementar l'avantatge de Svedi amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Svedi a 4 - 1. Thure Brodersen va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cornel-Ioan Lupiţu de Svedi va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Preben Nørrevang que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Preben Nørrevang va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Svedi.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tropper. La jugada d'estratègia del Svedi per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ebbe Jørgensen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Dons Tropper

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 en Nenad Zirojević va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Holger Abraham Obregón es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 32 va aturar un penal a Vanni Brienza.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Tropper va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Manfred Abdi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.