Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728948175

Liga 728948175 Información oficial sobre el partido 728948175 en Hattrick

05.05.2024 16:00:00

The Fridge Utd Alineación oficial del equipo 'The Fridge Utd' en el partido 2 - 4 Zorglub Revenger Alineación oficial del equipo 'Zorglub Revenger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Fridge Utd Alineación oficial del equipo 'The Fridge Utd' en el partido 3 - 1 Zorglub Revenger Alineación oficial del equipo 'Zorglub Revenger' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Fridge Utd

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sverre Thorsteinsen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fridge se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Fridge contenien la respiració mentre en Robertus Lemaire s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Osama Abou El Magd per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mariusz Konowalczyk va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tudor Gorgan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Tan Thebe arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Osama Abou El Magd de Fridge gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 87 minuts, en Māris Ķieģels no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tudor Gorgan de Fridge la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zorglub Revenger

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Darío Fernando Arévalo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Revenger, al minut 33. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 en Darío Fernando Arévalo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 170 Minuto 85 (Gol de falta): Revenger va passar a dominar el partit per 2 - 3 després d'un golàs de falta de Eraldo Nucci.
  • 186 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Revenger va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Kresten Christiansen rematés de volea a la xarxa. El 2 - 4 pujava al marcador al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juuso Liikkanen estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Otto Cudejko, als 83 minuts, va fallar per ben poc.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Djabir Ahmed va fer una magnífica centrada, però la rematada de Otto Cudejko va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juuso Liikkanen de Revenger amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edmund Sopp.