Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728947886

Liga 728947886 Información oficial sobre el partido 728947886 en Hattrick

21.04.2024 16:00:00

Nordenfjords FCS Alineación oficial del equipo 'Nordenfjords FCS' en el partido 6 - 2 Skoda F.C. Alineación oficial del equipo 'Skoda F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nordenfjords FCS Alineación oficial del equipo 'Nordenfjords FCS' en el partido 3 - 1 Skoda F.C. Alineación oficial del equipo 'Skoda F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nordenfjords FCS

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Nordenfjords va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Bogusław Łasek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Nordenfjords contenien la respiració mentre en Bernard Poos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Nordenfjords va aconseguir el 3 - 1 quan Leif Küsterberg va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Skoda. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Conrad Lyhne la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Nordenfjords es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 82.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Julian Sandager, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Leif Küsterberg, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Nordenfjords.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Julian Sandager una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 9, però una magnífica aturada de Arthur Couto Mello va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Nordenfjords va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bernard Poos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Arthur Couto Mello.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sławomir Nielipiński va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Arthur Couto Mello va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Zsolt Pénzely de Nordenfjords va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julian Sandager de Nordenfjords es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Zsolt Pénzely se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Skoda F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 en Kaare Vilstrup va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Un mica després, Kaare Vilstrup de Skoda va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Skoda va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Alfred Bøgelund va quedar-se sol davant el porter Povl Husted, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Zsolt Pénzely va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 41 de joc.