Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728945089

Liga 728945089 Información oficial sobre el partido 728945089 en Hattrick

28.04.2024 16:00:00

Ørskov Alineación oficial del equipo 'Ørskov' en el partido 1 - 5 FC Loppen Alineación oficial del equipo 'FC Loppen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ørskov Alineación oficial del equipo 'Ørskov' en el partido 1 - 0 FC Loppen Alineación oficial del equipo 'FC Loppen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ørskov

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Peer Skærlund, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Berat Speranda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ørskov.

FC Loppen

Goles Goles

  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Loppen. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Erhard Bøgeskov va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador de Loppen Kristen Brauer va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 39 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Hjalmar Wang va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Loppen i marcant el 1 - 3.
  • 139 Minuto 49 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Daniele Falchieri va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Anton Greve per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 4
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Loppen van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 5 mitjançant en Kristen Brauer.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ingolf Hesselbjerg estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ole Trøjborg, als 61 minuts, va fallar per ben poc.