Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728945085

Liga 728945085 Información oficial sobre el partido 728945085 en Hattrick

21.04.2024 16:00:00

FC Loppen Alineación oficial del equipo 'FC Loppen' en el partido 3 - 1 Legio VI Victrix Alineación oficial del equipo 'Legio VI Victrix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Loppen Alineación oficial del equipo 'FC Loppen' en el partido 2 - 1 Legio VI Victrix Alineación oficial del equipo 'Legio VI Victrix' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Loppen

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador Matthias Horner de Loppen, després de 30 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 50 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Loppen i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 50 minuts de joc. Mentre en Kristen Brauer el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Loppen va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aymane Wadi des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Loppen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Erhard Bøgeskov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Chidike Berger.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 89 podia haver acabat en gol, però Chidike Berger va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Legio VI Victrix

Goles Goles

  • 187 Minuto 58 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Victrix volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 58 van aconseguir marcar quan en Hannes Schiltknecht va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): Al minut 24 un refús amb el peu d'en Oscar Sønderkær va anar a parar als peus del Witold Mielke que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Witold Mielke va ridiculitzar a en Erhard Bøgeskov amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.