Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728934403

Liga 728934403 Información oficial sobre el partido 728934403 en Hattrick

12.05.2024 15:45:00

mani town Alineación oficial del equipo 'mani town' en el partido 0 - 8 HootanFC Alineación oficial del equipo 'HootanFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
mani town Alineación oficial del equipo 'mani town' en el partido 0 - 7 HootanFC Alineación oficial del equipo 'HootanFC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mani town

HootanFC

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 17, quan Aria Doulabi va posar els visitants HootanFC per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Aria Doulabi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, un xut de Pier Giuseppe Cicogna des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hamed Iran Khah de HootanFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 71 de partit.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Stanisław Uciechowski va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hamed Iran Khah, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 105 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Édouard Fouque va descol·locar totalment la defensa contrària i Hamed Iran Khah no va perdonar i va marcar el 0 - 7.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a HootanFC l'avantatge per 0 - 8. Aria Doulabi en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): HootanFC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javad Chaharkhatti va desviar el xut final de Stanisław Uciechowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Horst Bogner va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Stanisław Uciechowski, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Javad Chaharkhatti va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hassan Kafi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.