Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728925328

Liga 728925328 Información oficial sobre el partido 728925328 en Hattrick

05.05.2024 15:45:00

abrandabad Alineación oficial del equipo 'abrandabad' en el partido 1 - 0 Arash Resaneh Alineación oficial del equipo 'Arash Resaneh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
abrandabad Alineación oficial del equipo 'abrandabad' en el partido 2 - 0 Arash Resaneh Alineación oficial del equipo 'Arash Resaneh' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

abrandabad

Goles Goles

  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Evaristo Saraiva Oliveira, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del zahra se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de zahra va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Austin Craven va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aurel Sâmtion! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): zahra va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Aurel Sâmtion va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Pierre Thier del zahra ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): zahra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rui Félix Rocha va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Modesto Corte.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Evaristo Saraiva Oliveira va estar a punt d'avançar els locals al minut 56 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Pierre Thier va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de zahra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Arash Resaneh

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Ralf Liendl de Ars va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.