Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728921396

Liga 728921396 Información oficial sobre el partido 728921396 en Hattrick

21.04.2024 15:45:00

Persian Gunner Alineación oficial del equipo 'Persian Gunner' en el partido 2 - 0 Esteghlalista Alineación oficial del equipo 'Esteghlalista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Persian Gunner Alineación oficial del equipo 'Persian Gunner' en el partido 1 - 0 Esteghlalista Alineación oficial del equipo 'Esteghlalista' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Persian Gunner

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Wolfhard Schultes, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Persian es posava per davant!
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Manolo Aruquipa va augmentar l'avantatge de Persian a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Egon Wellershoff es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Esteghlalista

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ádám Papp de Esteghlalista va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jan Bełch que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Esteghlalista va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tom Arm, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esteghlalista va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Keyghobad Zibanejad, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): Esteghlalista van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 67 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Tom Arm no va ser gens encertat.
  • 205 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Imre Lukoviczki marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Ádám Papp que va xutar a fora per molt poc.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Esteghlalista van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Yahir Botello va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cenan Gençsu de Esteghlalista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.