Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728897999

Liga 728897999 Información oficial sobre el partido 728897999 en Hattrick

12.05.2024 15:15:00

Barça girls Alineación oficial del equipo 'Barça girls' en el partido 0 - 7 Jubilaos de vacaciones Alineación oficial del equipo 'Jubilaos de vacaciones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Barça girls Alineación oficial del equipo 'Barça girls' en el partido 0 - 6 Jubilaos de vacaciones Alineación oficial del equipo 'Jubilaos de vacaciones' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barça girls

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Beatriu de Barça va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Jubilaos de vacaciones

Goles Goles

  • 173 Minuto 1 (Gol por la derecha): Al minut 1 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Robert Porucznik que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 16 minuts, Tristan Decobecq va superar per velocitat Eduard Fortuny per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 184 Minuto 22 (Gol de penalti): vacaciones va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Armando Calderón Ventura va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Manolo Fernández Granados era molt més ràpid que el defensa Josep Andreu Escrivà. Al minut 23, el jugador de vacaciones va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 4.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, un xut de Sebastião Manuel des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 34 minuts de joc, Tristan Decobecq, corrent com un esperitat, superà primer Eduard Fortuny per velocitat, i després el porter posant el 0 - 6 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 180 Minuto 60 (Gol de falta): Armando Calderón Ventura va incrementar l'avantatge a 0 - 7 per a vacaciones gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Manolo Fernández Granados, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Manolo Fernández Granados va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): vacaciones quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Manolo Fernández Granados va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tristan Decobecq, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Manolo Fernández Granados, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. vacaciones va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Artturi Leistén va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tristan Decobecq, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Xisco Revert quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Artturi Leistén, però la pilota va topar amb el travesser.