Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728897939

Liga 728897939 Información oficial sobre el partido 728897939 en Hattrick

28.04.2024 15:15:00

Anguila C.F. II Alineación oficial del equipo 'Anguila C.F. II' en el partido 5 - 0 Amics de l'Abarset Alineación oficial del equipo 'Amics de l'Abarset' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Anguila C.F. II Alineación oficial del equipo 'Anguila C.F. II' en el partido 9 - 0 Amics de l'Abarset Alineación oficial del equipo 'Amics de l'Abarset' en el partido
Es un cenizo 9.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anguila C.F. II

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Honyong Byeon de Anguila, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Anguila va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Darío Rubén Ricci progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Anguila pel centre va donar un gran resultat: el gol de Darío Rubén Ricci va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Anguila a 4 - 0. Zeger Berthold va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Serge Groslambert de Anguila va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Honyong Byeon va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Zeger Berthold, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Honyong Byeon va sorprendre Alberto Rueda amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Serge Groslambert de Anguila amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Amics de l'Abarset

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): lAbarset va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 25 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 225 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Meint Dirven va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Largo Caris.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Ramiro Gómez de lAbarset va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.