Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728897561

Liga 728897561 Información oficial sobre el partido 728897561 en Hattrick

12.05.2024 15:15:00

UE Panxampla Alineación oficial del equipo 'UE Panxampla' en el partido 3 - 2 U.E. Covidiana Alineación oficial del equipo 'U.E. Covidiana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Panxampla Alineación oficial del equipo 'UE Panxampla' en el partido 1 - 0 U.E. Covidiana Alineación oficial del equipo 'U.E. Covidiana' en el partido
Tiene suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Panxampla

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 30 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Simon Prieur llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Simon Prieur va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 41 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, Pere Jordi Bassagaña va pentinar un córner cap al segon pal que Joan Enric Farré va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Avelino Gossa de Panxampla es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

U.E. Covidiana

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Covidiana sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Carles Maria Montagud va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 136 Minuto 57 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Jaume Patllé s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Queco Barjuan, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Covidiana van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 16, però el xut de Albert Dalleres des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Queco Barjuan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Covidiana va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manel Ferreres, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Jacques Lelu de Covidiana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.