Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728897040

Liga 728897040 Información oficial sobre el partido 728897040 en Hattrick

28.04.2024 15:15:00

CF Salt Alineación oficial del equipo 'CF Salt' en el partido 2 - 2 EsCramdat FC Alineación oficial del equipo 'EsCramdat FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF Salt Alineación oficial del equipo 'CF Salt' en el partido 3 - 0 EsCramdat FC Alineación oficial del equipo 'EsCramdat FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Salt

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ramon Aballó de Salt aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Salt a 2 - 0. Claude Técher va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Pitágoras Justiça gairebé va marcar per a Salt des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Salt va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Chema Guerguetiain en un 1 contra 1 amb el porter Ingo Brinkkemper, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a Salt per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pitágoras Justiça, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

EsCramdat FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): El jugador Llibert Solà de EsCramdat es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Josep Maria Fossas que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Milan Nadeždić.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Maria Fossas de EsCramdat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Josep Maria Fossas se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.