Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728867086

Liga 728867086 Información oficial sobre el partido 728867086 en Hattrick

05.05.2024 15:00:00

Eternal Imperial Alineación oficial del equipo 'Eternal Imperial' en el partido 1 - 4 CV Surgery FC Alineación oficial del equipo 'CV Surgery FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Eternal Imperial Alineación oficial del equipo 'Eternal Imperial' en el partido 5 - 3 CV Surgery FC Alineación oficial del equipo 'CV Surgery FC' en el partido
Es un cenizo 5.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,1 % 11,2 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eternal Imperial

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): IMP equilibrava la balança al minut 13. En Ahmed Shauqee, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ahmed Shauqee va enviar un xut des de 40 metres al minut 27, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Norbert Burghgraaff va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ferenc Mányi es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 74, però el porter va aturar el seu xut.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): IMP va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Salim Sayıner va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ersan Ceviz i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a IMP, però el xut de Erdener Akozan va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ahmed Shauqee no s'ho podia creure.

CV Surgery FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Oscar Kipfer va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 6, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Surgery, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 20, quan Oscar Kipfer va posar els visitants Surgery per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Mathias Pietzka va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 22, i va fer pujar el 1 - 3 per a Surgery.
  • 186 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Surgery va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Licínio Hilário rematés de volea a la xarxa. El 1 - 4 pujava al marcador al minut 28.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jedsada Tiyavorabut de Surgery amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.