Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728838697

Liga 728838697 Información oficial sobre el partido 728838697 en Hattrick

12.05.2024 15:00:00

Kara_Kartallar Alineación oficial del equipo 'Kara_Kartallar' en el partido 6 - 0 Dynamo Monsters Alineación oficial del equipo 'Dynamo Monsters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kara_Kartallar Alineación oficial del equipo 'Kara_Kartallar' en el partido 4 - 1 Dynamo Monsters Alineación oficial del equipo 'Dynamo Monsters' en el partido
Tiene suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kara_Kartallar

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ergun Razi de Kara_Kartallar aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 130 Minuto 11 (Gol de falta): Al minut 11 en Zekai Süleymanoğlu va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Günay Düzgün va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Kara_Kartallar, Hamit Süleymanoğlu, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 68 minuts, el tirador de faltes del Kara_Kartallar va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Vefa Üçek, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Vefa Üçek va augmentar l'avantatge de Kara_Kartallar a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Als 82 minuts de joc, els nois de Kara_Kartallar van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Zekai Süleymanoğlu augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 35 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Zekai Süleymanoğlu estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Kılıçhan Güner, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Türkalp Kayaokay de Kara_Kartallar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Günay Düzgün es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dynamo Monsters

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Gaetan Marx quasi redueix la diferència al marcador al minut 33, però una gran estirada d'en Kerem Hüseyin va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 219 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Gaetan Marx va poder marcar per a DynaMO en un servei de cantonada picat per en Özgürcan Huzur quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.