Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728838635

Liga 728838635 Información oficial sobre el partido 728838635 en Hattrick

28.04.2024 15:00:00

Pınarlarspor Alineación oficial del equipo 'Pınarlarspor' en el partido 4 - 4 KaramürselSpor Alineación oficial del equipo 'KaramürselSpor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pınarlarspor Alineación oficial del equipo 'Pınarlarspor' en el partido 2 - 0 KaramürselSpor Alineación oficial del equipo 'KaramürselSpor' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pınarlarspor

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Kıvanç Soytekin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pınarlarspor, İzzet Duruhan, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Pınarlarspor una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Hakan Özönder, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 42.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Sefa Orun s'emportà una gran ovació del públic local al minut 83, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 114 Minuto 88 (Gol de penalti): Pınarlarspor va empatar 4 - 4 gràcies a un penal molt ben xutat per Yiğit Çevik, que va fer aixecar el públic dels seients.

KaramürselSpor

Goles Goles

  • 143 Minuto 12 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Krm eren letals, i Emin Sayan va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): El Krm era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Emin Sayan va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Krm va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Eray Karaer la va transformar en el 2 - 3.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Jamie Frasier va marcar al minut 85 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Ivan Kozulitsyn de Krm, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 44, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Eray Karaer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Celal Koman haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Krm al minut 75.