Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728836623

Liga 728836623 Información oficial sobre el partido 728836623 en Hattrick

05.05.2024 15:00:00

KuRŞuNLuSPoR Alineación oficial del equipo 'KuRŞuNLuSPoR' en el partido 4 - 1 istanbull fc Alineación oficial del equipo 'istanbull fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
KuRŞuNLuSPoR Alineación oficial del equipo 'KuRŞuNLuSPoR' en el partido 8 - 0 istanbull fc Alineación oficial del equipo 'istanbull fc' en el partido
Es un cenizo 7.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KuRŞuNLuSPoR

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Juan Martín Toro va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. KuRŞuNLuSPoR empatava el partit, 1 a 1, al minut 26.
  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Yoann Ramassamy va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 27, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del KuRŞuNLuSPoR, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Erik Langeland, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a KuRŞuNLuSPoR.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan KuRŞuNLuSPoR va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Yiorgos Tavanoprokas des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Liram Sharon de KuRŞuNLuSPoR gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Roque Abbott de KuRŞuNLuSPoR va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Eduardo Roque Abbott va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

istanbull fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a istanbull prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pierpaolo Comashi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Duje Vukešin de istanbull la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.