Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728833990

Liga 728833990 Información oficial sobre el partido 728833990 en Hattrick

05.05.2024 15:00:00

burdur turkuaz spor Alineación oficial del equipo 'burdur turkuaz spor' en el partido 0 - 6 Necabettin Sportif Kollektif Ltd. Alineación oficial del equipo 'Necabettin Sportif Kollektif Ltd.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
burdur turkuaz spor Alineación oficial del equipo 'burdur turkuaz spor' en el partido 0 - 2 Necabettin Sportif Kollektif Ltd. Alineación oficial del equipo 'Necabettin Sportif Kollektif Ltd.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

burdur turkuaz spor

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Venni Höyhtyä va fer una magnífica centrada, però la rematada de Aristides Rodrigues va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Diederick Brandligt de turkuaz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Necabettin Sportif Kollektif Ltd.

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): NSKL agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Liviu Alecse amb mestria.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Thierry Haon va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Oltan Efdal va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a NSKL.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Liviu Alecse de NSKL va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 49. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mim Kemal Soygüven de NSKL l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 73 de partit.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Thierry Haon va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 6 per a NSKL.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el NSKL va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Liviu Alecse s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hauke Ophoff.