Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728832865

Liga 728832865 Información oficial sobre el partido 728832865 en Hattrick

28.04.2024 15:00:00

sezo baba Alineación oficial del equipo 'sezo baba' en el partido 2 - 1 DarkBlues Alineación oficial del equipo 'DarkBlues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
sezo baba Alineación oficial del equipo 'sezo baba' en el partido 1 - 4 DarkBlues Alineación oficial del equipo 'DarkBlues' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sezo baba

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Una falta al minut 8 va provocar un lliure directe. Kermantas Pankauskas el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 124 Minuto 66 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 66 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Kermantas Pankauskas llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

DarkBlues

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Safa Öztaş arribés a peus de Cătălin-Andrei Alexandru, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a DarkBlues el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Kurt Zhao va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del DarkBlues que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Roeland van Oostrum, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Safa Öztaş va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hüsrev Perestide va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): DarkBlues va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hüsrev Perestide va desviar el xut final de Cătălin-Andrei Alexandru després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): DarkBlues va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Valeriy Sheshukov es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Jesper Dabelsteen al minut 85 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Nestor Honores de DarkBlues va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roeland van Oostrum de DarkBlues va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.