Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728831797

Liga 728831797 Información oficial sobre el partido 728831797 en Hattrick

21.04.2024 15:00:00

Galatasaray FCS Alineación oficial del equipo 'Galatasaray FCS' en el partido 4 - 1 SARILACİVERT Alineación oficial del equipo 'SARILACİVERT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galatasaray FCS Alineación oficial del equipo 'Galatasaray FCS' en el partido 2 - 0 SARILACİVERT Alineación oficial del equipo 'SARILACİVERT' en el partido
Tiene suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galatasaray FCS

Goles Goles

  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, Frank Thomas va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Evren Pakkan arribés a peus de Frank Thomas, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Galatasaray el 2 - 1.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 60 minuts, el tirador de faltes del Galatasaray va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jānis Dumpis, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Als 67 minuts de joc, els nois de Galatasaray van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes İlhan Durusoy augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Galatasaray per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Mauro Sáenz Rivas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Sáenz Rivas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Galatasaray per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mauro Sáenz Rivas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jānis Dumpis va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Galatasaray va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Frank Thomas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 52 per blocar una centrada d'en Frank Thomas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Galatasaray.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 63 quan Johan Henriksson de Galatasaray gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

SARILACİVERT

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): En Anđelko Fried entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SRLCVRT, un peu providencial d'en René Mandl va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en René Mandl va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.