Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728827487

Liga 728827487 Información oficial sobre el partido 728827487 en Hattrick

21.04.2024 15:00:00

göbekliler Alineación oficial del equipo 'göbekliler' en el partido 5 - 5 F.C Gofret Alineación oficial del equipo 'F.C Gofret' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
göbekliler Alineación oficial del equipo 'göbekliler' en el partido 1 - 6 F.C Gofret Alineación oficial del equipo 'F.C Gofret' en el partido
Tiene mucha potra 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

göbekliler

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 33 una excel·lent centrada de Efe Halef va arribar a Ahmet Akın, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.
  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passava el minut 43 del matx, quan l'atent Molla Süleyman Alptuğ va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 105 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Habib Gülümser va descol·locar totalment la defensa contrària i Esen Nefi no va perdonar i va marcar el 3 - 5.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de göbekliler van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Cemal Cem Atabek en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 4 - 5.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): göbekliler equilibrava la balança al minut 87. En Ayberk Yuvacı, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 5 a 5 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Esen Nefi de göbekliler es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 41, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Esen Nefi de göbekliler va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F.C Gofret

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Passats 13 minuts de partit, Gofret es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Fernando Scalise es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Sergey Bereznyakov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 19, i va fer pujar el 0 - 2 per a Gofret.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Naib Əliyev des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Max Öerberg de Gofret l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 43 de partit.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al 54 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Gofret augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Max Öerberg es rifés el porter i marqués el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 85, un contraatac del Gofret no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Naib Əliyev perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ársæll Guðleifsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.