Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728824635

Liga 728824635 Información oficial sobre el partido 728824635 en Hattrick

28.04.2024 15:00:00

Ilgaz Alineación oficial del equipo 'Ilgaz' en el partido 1 - 1 17senesonrabıraktım Alineación oficial del equipo '17senesonrabıraktım' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ilgaz Alineación oficial del equipo 'Ilgaz' en el partido 2 - 0 17senesonrabıraktım Alineación oficial del equipo '17senesonrabıraktım' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ilgaz

Goles Goles

  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors del Ilgaz amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 87, deixant Kendall Hemelrijk en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Armands Kapocēns va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Darko Bakočević va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dawid Smołka hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Armands Kapocēns va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Dawid Smołka quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Recep Tamay va estar a punt de marcar al minut 82 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

17senesonrabıraktım

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, el emekli va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Batıkan Akı, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pedro Obando va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Adrien Ekpinda, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.