Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728816906

Liga 728816906 Información oficial sobre el partido 728816906 en Hattrick

28.04.2024 14:45:00

FC Old Flu Alineación oficial del equipo 'FC Old Flu' en el partido 0 - 2 FCS4ler Alineación oficial del equipo 'FCS4ler' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Old Flu Alineación oficial del equipo 'FC Old Flu' en el partido 0 - 2 FCS4ler Alineación oficial del equipo 'FCS4ler' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Old Flu

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Edy Kuhn va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Old se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gevanni Brienne, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Old va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Achille Amstein la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Nick Richards va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

FCS4ler

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mill Graas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, FCS4ler va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Roberto Porchia, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Luc Lommer va estar a punt de posar per davant a FCS4ler amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Grégorie Ory va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Luc Lommer va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 280 Minuto 53 (Ocasión de falta): Lucijan Blagne va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Roberto Porchia es va quedar sol davant del porter, al minut 63. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 206 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Roland Benner va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Lex Groff, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FCS4ler va quedar sense poder incrementar el seu marcador.