Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728811819

Liga 728811819 Información oficial sobre el partido 728811819 en Hattrick

12.05.2024 14:40:00

Hooligans Ludwiniec Alineación oficial del equipo 'Hooligans Ludwiniec' en el partido 1 - 8 Jabal Lubnān Alineación oficial del equipo 'Jabal Lubnān' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Hooligans Ludwiniec Alineación oficial del equipo 'Hooligans Ludwiniec' en el partido 1 - 9 Jabal Lubnān Alineación oficial del equipo 'Jabal Lubnān' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hooligans Ludwiniec

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rafik Kobeissi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Després de 11 minuts, Rami Srour va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Rafik Kobeissi va disposar d'una bona oportunitat al minut 47, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Jabal Lubnān

Goles Goles

  • 135 Minuto 4 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Gaby Choueiri va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Benincasa Gharzeddine va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Elie Mashour va aprofitar un error defensiu al minut 22, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Lubnān.
  • 180 Minuto 30 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Jean Valette de Lubnān va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 30.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 54, Lubnān va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Astvatsatur Nushanyan.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Elie Mashour va ser l'anotador del 1 - 6.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a Lubnān l'avantatge per 1 - 7. Elie Mashour en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, un xut de Gaby Choueiri des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 8 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Roland Hajjar va intentar anar-se'n per velocitat al minut 24 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.