Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728786781

Liga 728786781 Información oficial sobre el partido 728786781 en Hattrick

12.05.2024 14:25:00

Alone in the darknes Alineación oficial del equipo 'Alone in the darknes' en el partido 4 - 0 sahdag fk Alineación oficial del equipo 'sahdag fk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Alone in the darknes Alineación oficial del equipo 'Alone in the darknes' en el partido 10 - 0 sahdag fk Alineación oficial del equipo 'sahdag fk' en el partido
Está más tieso que su rival 9.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alone in the darknes

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Shoho Yifter ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Alone es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gunnar Holstentor va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alone va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vasif Kazımov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Alone a 4 - 0. Rolando Canek va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Gunnar Holstentor va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Alone per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Gunnar Holstentor va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Alone la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

sahdag fk

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Əflatun Vəkilov de sahdag la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.