Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728786443

Liga 728786443 Información oficial sobre el partido 728786443 en Hattrick

05.05.2024 14:25:00

Azerbaycan Məşq Evi Alineación oficial del equipo 'Azerbaycan Məşq Evi' en el partido 7 - 2 Bileceri hfk Alineación oficial del equipo 'Bileceri hfk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Azerbaycan Məşq Evi Alineación oficial del equipo 'Azerbaycan Məşq Evi' en el partido 8 - 0 Bileceri hfk Alineación oficial del equipo 'Bileceri hfk' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Azerbaycan Məşq Evi

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Teymur Cəfərzadə va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de AZM.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de AZM a 2 - 0. Marek Dudaszek va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): AZM va augmentar la diferència quan Teymur Cəfərzadə no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ilya Dyuldin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a AZM.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): AZM va aconseguir el 5 - 1 quan Marek Dudaszek va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Abdelbadi Rakham de AZM va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 1.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, AZM va aconseguir el 7 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Həzi Zeynalov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bileceri. La jugada d'estratègia del AZM per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Abdelbadi Rakham va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Andrei Iluc va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Bileceri hfk

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 1 quan Turhan Ələsgərov va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 34 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Bileceri seguien lluitant fins al final. Al minut 64, fruit d'aquests esforços, Telman Həsənov va marcar el 6 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Seymur Əsgərov la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Bileceri havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.