Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728782520

Liga 728782520 Información oficial sobre el partido 728782520 en Hattrick

05.05.2024 13:00:00

Eendracht Torhout Alineación oficial del equipo 'Eendracht Torhout' en el partido 0 - 5 Lena FC Alineación oficial del equipo 'Lena FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eendracht Torhout Alineación oficial del equipo 'Eendracht Torhout' en el partido 0 - 3 Lena FC Alineación oficial del equipo 'Lena FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eendracht Torhout

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Elmer De Croock va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Eendracht se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lena FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb 35 minuts jugats, Olivier Mangin de Lena va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Erasmo Ricciatti va pentinar un córner cap al segon pal que Stu Sutheran va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Lena l'avantatge per 0 - 3. Efthimios Karotsis en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Stu Sutheran va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Harmen Alewaters de Lena va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Erasmo Ricciatti quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Zenon Rabiejas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Charles Debruyne va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): Charles Debruyne va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Olivier Mangin que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Lena quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Joachim Marchal va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ruben Brocatus després de 53 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Charles Debruyne va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Stu Sutheran va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erasmo Ricciatti de Lena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergiu-Dan Micu de Lena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.