Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728773559

Liga 728773559 Información oficial sobre el partido 728773559 en Hattrick

28.04.2024 13:00:00

Mauves Helden Alineación oficial del equipo 'Mauves Helden' en el partido 1 - 4 kampioenen fc Alineación oficial del equipo 'kampioenen fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Mauves Helden Alineación oficial del equipo 'Mauves Helden' en el partido 1 - 6 kampioenen fc Alineación oficial del equipo 'kampioenen fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mauves Helden

Goles Goles

  • 100 Minuto 47 (Gol de falta): Timeo Dahmen va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 4 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Finn Van Oostveldt va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Lou Yzerbyt, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Mel Doolaeghe de Mauves va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mel Doolaeghe de Mauves va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

kampioenen fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): kampioenen va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 34. Nanda Lin Aung va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Isgav Buskila de kampioenen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 39 de partit.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Ezequiel de Sá Lopes va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Bastiaan Gravy des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jakub Fordel es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Michal Vrška va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Nanda Lin Aung de kampioenen va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 57 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Lucca van Brussel va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bastiaan Gravy, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.