Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728767067

Liga 728767067 Información oficial sobre el partido 728767067 en Hattrick

05.05.2024 13:00:00

Mertens 4-Ever Alineación oficial del equipo 'Mertens 4-Ever' en el partido 11 - 0 De Sje'kes Alineación oficial del equipo 'De Sje'kes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Mertens 4-Ever Alineación oficial del equipo 'Mertens 4-Ever' en el partido 9 - 0 De Sje'kes Alineación oficial del equipo 'De Sje'kes' en el partido
Tiene suerte 9.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mertens 4-Ever

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Mertens s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Andreas Struyf per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Stefan Haidacher es va introduir dins la defensa central al minut 29, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Tilo Elliot va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mertens, Rosendo Alemparte, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Hartvig Hemera va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Viktor Chrismar va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Hartvig Hemera va incrementar l'avantatge de Mertens amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Mertens va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Nils Mikkelsen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Mertens va aconseguir el 8 - 0 quan Hartvig Hemera va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mertens va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nils Mikkelsen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 9 - 0.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sjekes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nils Mikkelsen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mertens es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 10 - 0 arribava al minut 82.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del Mertens va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nils Mikkelsen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 11 - 0 pujava al marcador.

De Sje'kes

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raffaello Lorusso de Sjekes es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Raffaello Lorusso de Sjekes es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 85.