Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728763878

Liga 728763878 Información oficial sobre el partido 728763878 en Hattrick

12.05.2024 13:00:00

Karkerafterlife Alineación oficial del equipo 'Karkerafterlife' en el partido 1 - 2 FC The Spotters Alineación oficial del equipo 'FC The Spotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Karkerafterlife Alineación oficial del equipo 'Karkerafterlife' en el partido 3 - 2 FC The Spotters Alineación oficial del equipo 'FC The Spotters' en el partido
Tiene mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,2 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karkerafterlife

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, William Cornelis va pentinar un córner cap al segon pal que Geo Somville va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Argiris Skoufas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Karkerafterlife.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Karkerafterlife per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sibolt Au, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Geo Somville de Karkerafterlife va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 89, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En William Cornelis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC The Spotters

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nicolas Colle es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nicolas Colle que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Spotters.