Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728761015

Liga 728761015 Información oficial sobre el partido 728761015 en Hattrick

28.04.2024 13:00:00

FC Vormer Alineación oficial del equipo 'FC Vormer' en el partido 0 - 4 Juventus Gantoise Alineación oficial del equipo 'Juventus Gantoise' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Vormer Alineación oficial del equipo 'FC Vormer' en el partido 0 - 2 Juventus Gantoise Alineación oficial del equipo 'Juventus Gantoise' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vormer

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Vormer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lars Friedberger en un 1 contra 1 amb el porter Gilian Noë, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vormer va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Gabriel Marcelis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Torroba.

Juventus Gantoise

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Koos De Laender que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Tudor Sim va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Tudor Sim la va rematar Koos De Laender amb una magnífica volea que va fer pujar per a Juventus el 0 - 3.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): Al minut 82, una falta xutada per Kars 'Bomber' De Goeyse va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a Juventus. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Jürgen Grosseck va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Kars 'Bomber' De Goeyse va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Juventus quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dimos Zacharias va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ernest Bello després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergio Montalbo va poder desviar-lo a córner.