Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728761009

Liga 728761009 Información oficial sobre el partido 728761009 en Hattrick

21.04.2024 13:00:00

FC De Vaerkes Alineación oficial del equipo 'FC De Vaerkes' en el partido 0 - 2 FC Vormer Alineación oficial del equipo 'FC Vormer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC De Vaerkes Alineación oficial del equipo 'FC De Vaerkes' en el partido 2 - 0 FC Vormer Alineación oficial del equipo 'FC Vormer' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC De Vaerkes

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Angelo Squizzato del Vaerkes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marek Temming va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Sergio Montalbo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Daniel Fitzpatrick va estar a punt d'empatar per a Vaerkes quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sergio Montalbo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Fourat Gaâloul va estar a punt de marcar al minut 49 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Vaerkes Dontay Wilkins quasi va assolir l'empat al minut 52 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

FC Vormer

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Gabriel Marcelis donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Vormer eren letals, i Lars Friedberger va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vormer sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Francis Ligtermoet, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vormer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francis Ligtermoet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 53 (Ocasión de contra de falta): Vormer van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 53 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Lars Friedberger no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gabriel Marcelis, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francis Ligtermoet de Vormer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.