Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728759227

Liga 728759227 Información oficial sobre el partido 728759227 en Hattrick

05.05.2024 13:00:00

Manage FC Alineación oficial del equipo 'Manage FC' en el partido 0 - 6 Rasperboy Alineación oficial del equipo 'Rasperboy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Manage FC Alineación oficial del equipo 'Manage FC' en el partido 0 - 9 Rasperboy Alineación oficial del equipo 'Rasperboy' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manage FC

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Maxime Lesenfants no va ser aprofitada per en Emmanuel Van Moerkercke que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Rasperboy

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Arjen Neyskens va posar els visitants Rasperboy per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Leon Fałdziński de Rasperboy l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 22 de partit.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Janos Van Tiggel va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Rasperboy l'avantatge per 0 - 4. Jean-Luc Mareels en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Passaven 80 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Józef Regiec va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Arjen Neyskens va augmentar l'avantatge de Rasperboy a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Rasperboy va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sven Ballet va desviar el xut final de Luuk Mathias després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luuk Mathias. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.