Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728738897

Liga 728738897 Información oficial sobre el partido 728738897 en Hattrick

05.05.2024 13:00:00

romrobteam Alineación oficial del equipo 'romrobteam' en el partido 2 - 3 f.c. manke fiel Alineación oficial del equipo 'f.c. manke fiel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
romrobteam Alineación oficial del equipo 'romrobteam' en el partido 1 - 5 f.c. manke fiel Alineación oficial del equipo 'f.c. manke fiel' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

romrobteam

Goles Goles

  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jens Zeller no va poder aturar Hein Peeters de romrobteam, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 41 el 1 - 1.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): romrobteam s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Cecil Driessens per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 9 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Adolf Lejan es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 9, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adolf Lejan.

f.c. manke fiel

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Quan passaven 15 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del manke. En Carsten Welling va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de manke eren letals, i Geert Onkelinx va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Claude Peel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Carsten Welling va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Albert Alba ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.