Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728738057

Liga 728738057 Información oficial sobre el partido 728738057 en Hattrick

05.05.2024 13:00:00

Mensen is misselijk Alineación oficial del equipo 'Mensen is misselijk' en el partido 7 - 0 The Benchwarmers Alineación oficial del equipo 'The Benchwarmers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Mensen is misselijk Alineación oficial del equipo 'Mensen is misselijk' en el partido 9 - 0 The Benchwarmers Alineación oficial del equipo 'The Benchwarmers' en el partido
Tiene mala suerte 8.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mensen is misselijk

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Corria el minut 15, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. misselijk s'avançava en el marcador després que en Boryslav Pereyatynetc xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): misselijk va aconseguir el 2 - 0 quan Sebastián Ortuño va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a misselijk i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 25 minuts de joc. Mentre en Boryslav Pereyatynetc el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Lucas Lamas Cabrera de misselijk va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del misselijk van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lucas Lamas Cabrera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan misselijk va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Atanas Pehlivanov des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de misselijk a 7 - 0. Lyuben Nankov va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Gürkan Canel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sebastián Ortuño. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Atanas Pehlivanov de misselijk va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Sebastián Ortuño de misselijk va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The Benchwarmers

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 16 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Frankellyn Thomas, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cameron Tordoir.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Winfried Vanheerentals de Benchwarmers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.