Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728726457

Liga 728726457 Información oficial sobre el partido 728726457 en Hattrick

21.04.2024 13:00:00

FC Pessoux Alineación oficial del equipo 'FC Pessoux' en el partido 1 - 1 Sunville Alineación oficial del equipo 'Sunville' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Pessoux Alineación oficial del equipo 'FC Pessoux' en el partido 1 - 1 Sunville Alineación oficial del equipo 'Sunville' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pessoux

Goles Goles

  • 135 Minuto 7 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Jeffrey Tavernier va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 26 quan Jeffrey Tavernier de FCPS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a FCPS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Régis Schoonbaert, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 86 (Ocasión de falta): Al minut 86, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Sunville

Goles Goles

  • 106 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 52 minuts, Heigo Allikvee va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Es duien 73 minuts de partit jugats quan Lukas Rubeša va estar a punt de posar per davant a Sunville amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gaultier Vernaillen va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Lev Kryachko quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 288 Minuto 80 (Ocasión evento especial): El Sunville va estar a prop de tenir una bona oportunitat de xutar de llarga distància, però la intensa pressió dels defensors van aconseguir que al final perdessin la pilota sense poder arribar a xutar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ümit Pala de Sunville va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Idiáquez de Sunville amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.